میکروفون های RODE
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
میکروفون های RODE
نوشته شده در 24 تير 1389
بازدید : 2324
نویسنده : احسان

تکنولوژی هر روز در حال پیشرفت است و این تکنولوژی گریبان گیر موسیقی‌ هم شده. امروز ضبط صدا مهمترین قسمت آهنگ سازی شده است به همین خاطر ضبط صدای انسان و ضبط صدای ساز فرق کرده است. برای ضبط هر کدام از آنها میکروفن خاصی‌ در نظر گرفته شده است. میکروفن مدادی برای ضبط سازهای زهی استفاده میشود میکروفن اویز برای صدای سازهای گیتار و سازهایی که پیانو یی هستند استفاده میشود میکروفن های rode که در یک شرکت استرالیایی ساخته میشود به شما این امکان را میدهد که چند کار را باهم انجام دهید یعنی‌ ضبط چند جنس صدای مختلف را با یک میکروفن انجام دهید.عملکرد این میکروفن ها مانند دوربین عکاسی است دارای دیافراگم هستند اگه صدا با شدت زیادی به آن برخورد کند بسته میشود تا از آسیب دیدن جلوگیری کند. در مدلهای بالاتر مانند مدل کلاسیک جنس سیم کشیه داخل از طلا است که برای رسانایی بیشتر و کیفیت بهتر است.


قیمت پایین این میکروفن ها نسبت به کارایی بالا یی که دارند باعث شده تا رقیبی سرسخت برای میکروفن های خوب دیگر باشند آنتی شوکر های rode با قیمت 50.000 تومان در بازار موجود هست که به صورت رایگان در کنار بیشتر میکروفن های Rode در اختیار شما قرار می‌گیرد. قابلیت تنظیم دستی‌ حساسیت میکروفن به شما این امکان را میدهد که صدایی شفاف و خالی‌ از صداهای اضافه ضبط کنید و از آن لذت ببرید.

حتی میتوانیم درجه ضبط صدا را مشخص کرده تا فقط صدای مورد نظر ما ضبط شود سازهای مختلف دسی‌ بل مخصوص به خود را دارند با تنظیم دقیق حساسیت می‌توان به کیفیت مطلوب رسید و از ضبط صداهای اضافه جلوگیری کرد. مدل های NT2000,Classic,Nt2A از مدل های پر فروش میکروفن های Rode هستند.

3 پنل مشاهده شده در تصویر به شما این امکان را میدهد که رنج حساسیت میکرفن خود را تنظیم کرده پنل بالایی‌ 3 قا بلیت میکرفن RODE را نشان میدهد به نامهای omni , cardioid,Figure پنل Omni رنج 270 درجه اطراف خود را صدا برداری می‌کند این بدن معناست که شما به هر زویی بیستید کیفیت آن زیاد محسوس نیست.

همان طور که می‌بینید زاویه خاصی‌ برای صدا برداری تعریف نشده است اما در حالت Cardioid به این صورت نیست. در این حالت شما دیفرگم میکرفن خود را محدود می‌کنید یعنی‌ میکرفون در زوییی فعالیت می‌کند که شما مشخص کردید.

 

همان طور که در تصویر می‌بینید زاویه جلو میکرفون مشخص شده است که از 1000 تا4000Hz صدا رابا کیفیتی مطلوب برداشت می‌کند. می‌بینید که برداشت صدا در500Hz تفاوت زیادی با برداشت صدا در4000Hz ندارد.

و در حالت آخر که figure نام دارد صداهای اطراف حذف شده است ولی‌ در پشت و جلو زاویه بندی شده که استفاده? خاص خود را دارد.

به رنج صدایی که برداشته شده نگاه کنید. تفاوت صدایی که با Omni و صدایی که با Cardioid برداشته شده را احساس می‌کنید؟



Generate your flash banner free online

:: موضوعات مرتبط: میکروفون های Rode , ,
:: برچسب‌ها: میکروفون های RODE , انواع میکروفن ها , میکروفن , بهترین میکروفن ها , microphon , میکرفن , صدابرداری حرفه ای ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: